KahnX Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Taş merdivenler vardır hani yüzeyi baloncuk baloncuk bişeyler patlamış gibi olur. Hani yeni kızartılmış hamsinin üstündeki yağlar baloncuk baloncuk içinde patlar. İkisini birleştirip benim kolumun üstünde yapıldığını düşünmüştüm bi kere, veya kolumun o mermer/taş gibi baloncuk şeklinde boşluklara yer bırakıp içinden baloncukların çıkmasını hayal etmiştim kızgın yağlar veya....düşündükçe hala içim sızlıyo psikolojim bozuldu yardım edin :'( :(:([signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 en tiksindiğim şey: sümük[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kahnx o ne be ter kokusu[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bi psikoloğa görünsen bence daha ii olur[signature][hline]www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bi balık ekmek yeyiver yakın bi zamanda düzelir o bence. beyaz eşyanın etrafına konan köpüklerin birbirine sürttürünce çıkardığı ses aıhhh iğrenç yaa.. düşünmek bile rezil bişi.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben "haark tuu" dan tiksinirim biri yaparsa.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 KahnX seni yağda az kızartsak bütün vucudun öle kabarcık kabarcık olur. Neyse ben parçalanmış insan görünce biraz tuhaf oluyorum. Tiksinmiyorumda sadece içim bi tuhaf oluo.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ulu orta gaz çıkarıp, yaptığıyla gurur duyan insanlar ve bir osuruk üzerine dakikalarca muhabbet çevirebilecek kapasitesi olanlar. Kısacası osuruk kadar aklı olanlar...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 En tiksindiğim şey : En tiksindiğiniz şey başlıklı topicler :P[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bende böceklerin ezilirken çıkarttığı sesten tiksiniyorum ıyyyyyyyyyyy[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği [Bu mesaj nba tarafından 12 Kasım 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 milletin tırnaklarıyla duvarı ç< şcçfl0öseoğk çizmesi. Ayyy düşündükce sinir oluyorum. dpfbjkxpvcşk om ayyyy ellerim titrio iğrenç bişi fhmdpğgnk[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Keyzar, 12 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Ulu orta gaz çıkarıp, yaptığıyla gurur duyan insanlar ve bir osuruk üzerine dakikalarca muhabbet çevirebilecek kapasitesi olanlar. Kısacası osuruk kadar aklı olanlar... Allam süper ya, güldüm =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben kusan bi kızdan iğrenirm[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 valla güzel yazmış[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 pamuk. iğğ şöyle tırnaga falan değince içim bi tuhaf oluyo o yuzden oje surmem :P harbi . bide dişe falan gelse ölürüm heralde :D böceklerrr yürürken yere bakarım,yerdeki tükürükler çok iğrenç... karafatma ezince çıkan sesss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kıl [signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. [Bu mesaj AthleT tarafından 12 Kasım 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: KahnX, 12 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki: kolumun üstünde yapıldığını düşünmüştüm bi kere, veya kolumun o mermer/taş gibi baloncuk şeklinde boşluklara yer bırakıp içinden baloncukların çıkmasını hayal etmiştim çok garip benimde en tiksindigim şeydir bu koldaki kücük delikimsi seyler.. deli eder hayal etmesi bile iskence hatta 2 sene önce bi thread de bi oje cesidi vardı böle tırnagı delikli gösteriyor.. aman ya ter bastı resmen [Bu mesaj Garadia tarafından 12 Kasım 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 dizin arkasındaki ve boynun ordaki kemikler öğK[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 makyaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bayan Parfümü[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Mithr, 12 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki: Bayan Parfümü ha?[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 tükürük ıyyyyyyy bide balgamlıysa öhhhhhhh[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: bizsiziarariz, 12 Kasım 2005 22:11 tarihinde demiş ki: said: Mithr, 12 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki: Bayan Parfümü ha? Böyle çok sıkıyolar şeker gibi kokuo böle midem bulanio çok fazla sıktıkları zaman :-P[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 haa..şaşırdım da bi an=)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: bizsiziarariz, 12 Kasım 2005 22:11 tarihinde demiş ki: said: Mithr, 12 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki: Bayan Parfümü ha? zannadersem demek istediği şu 32 km öteden bile koklanabilen parfüm banyosu yapmış bayanların kokusu yanında olunca nefes bile almak imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar